basis workshop leer ukelele spelen

LET OP: IVM DE NIEUWE MAATREGELS VAN HET RIVM GAAN KOMENDE LIVE WORKSHOPS NIET DOOR. MAAR WE KUNNEN JE NET ZO GOED UKELELE LEREN SPELEN. VOOR €25 KUN JE ONZE ONLINE BASIS WORKSHOP VOLGEN, OP ELK TIJDSTIP DAT JE MAAR WILT EN VOOR €45 KRIJG JE ER OOK EEN LIVE ONLINE WORKSHOP BIJ. 

In onze workshops leren we iedereen de basis van de ukelele. Binnen twee uur spelen we met elkaar een (leuk) nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. We leren je stap voor stap de basis daarna kun je zelf verder leren met online filmpjes, zonder dat je ooit echt op les hoeft.

Elke maand geven we een workshop voor beginners op toffe en inspirerende plekken zoals onze eigen homebase Bergen- bij Zee, stadsstranden Bij Storm in Amsterdam, Paterswoldsemeer in Groningen. Of direct aan zee bij Tijn Akersloot (Zandvoort), of juist tussen de creatievelingen en de boeken bij uitgeverij Snor in Utrecht, of voor het buitenleven en camping gevoel bij De Lievelinge (daar is het voor Uked ooit allemaal begonnen) of de achtertuin van Amsterdam camping Bakkum of de toffe camping Buitenland. Waar je ook naar toe gaat één ding is zeker we zijn allemaal even enthousiast om je helemaal uked te maken!

Tijdens de workshop speel je op de mooiste ukeleles en kun je afwisselen tussen een sopraan, concert of tenor ukelele om uit te vinden wat je het lekkerst vindt spelen. Na afloop is de kans groot dat je je uke niet meer wil loslaten en daar hebben we rekening mee gehouden. We hebben een pin apparaat en verkopen ook tassen, tuners, boho bandjes en plectra.

Hieronder zie je alle komende workshops.  Kijk voor de mogelijkheden, data, locaties, tijden en reserveer. Dan houden we een plek voor je vrij, je uke gestemd en doe jij jezelf een groot plezier!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste workshops like en volg ons dan op Facebook. Dan ben je de eerste die er van hoort.

Direct vandaag al de basis workshop in huis- online

Als alle workshops zijn volgeboekt, of ze zijn te ver weg, of je kunt gewoon niet zo lang wachten, want je wilt NU ukelele leren spelen (en dat begrijpen wij) dan kun je ook de basis workshop online kopen. Zodra je deze hebt afgerekend krijg je direct toegang tot de digitale klas. Daarin vind je 23 filmpjes waarin alles wordt uitgelegd. Van het simpelste begin hoe je een uke vasthoudt, tot hoe je strumt en hoe je akkoorden maakt. Volg één voor één de stappen en voor je het weet speel je je eerste nummer. Je kunt de workshop bestellen maar je krijgt ‘m gratis van ons bij aankoop van elke ukelele van Uked in onze webshop. Dan krijg je een cadeaubon meegestuurd in de doos bij je uke waarmee je ‘m gratis kunt aanschaffen op onze site. 

Yes, we're uked!

De happy hormones gierden door mijn lijf! Wat ben ik jullie dankbaar voor de workshop! Het heeft mij weer dichtbij Hawaii gebracht, waar ik een periode van mijn leven mocht wonen. Het voor mij zo bekende Ukulele geluid, de Aloha spirit waarmee jullie de workshop verzorgen, mooi! En wat ben ik blij dat ik dat nu zelf naar huis kan meenemen. Het bespelen van de Ukulele voelt voor mij als een vorm van zelfliefde, die zich verspreidt naar anderen. Ik vond het heerlijk meditatief en ben naar huis gegaan met een big smile and happy heart!
Lincy Willemsen

Thuis was muziek altijd dat je goed moest spelen en dat je moest oefenen, ‘t was een serieuze zaak. Met jullie was het gewoon plezier maken met een leuk instrument, niet te moeilijk doen en ‘t is niet erg als ‘t niet perfect is. Dat voelde zo bevrijdend voor mij!

Jantien Oppewal

Na 23 jaar nauwelijks muziek te hebben gemaakt op een instrument, is er weer muziek in ons huis. De Ukelele brengt ons vrolijke muziektonen, zeker ook met de kinderen. Het samen spelen met vriendinnen is bijzonder, je leert elkaar van een nieuwe kant kennen. We zijn allemaal Uked. Ik heb een prachtige sopraan aan mezelf cadeau gedaan. Liselotte en Barbara zijn meesters in het aanleren van nummers en het samenbrengen van een groep mensen. Dank jullie wel. Ik hoop op heel veel inspiratie voor de toekomst.

Marianne Oude Nijhuis

Voor je het weet ben je uked, het is zeer besmettelijk maar o zo fijn. Uked.nl helpt je op weg en daarna kun je zelf verder. Het is echt waar wat ze zeggen, binnen 2 uur speel je samen een liedje en voel je de energie rondgieren.

Prinzes Diana

Ik had het spelen van een instrument al opgegeven. Uked heeft me weer hoop gegeven!

Liv Kooijmans

Nooit gedacht dat zo’n a-muzikaal iemand als ik nog eens een instrument zou gaan bespelen. Heel gezellig en lekker laagdrempelig!

Chantal Bok

De ukelele workshop was te gek! Binnen twee uur speelden we al een liedje van Jason Mraz. Nooit verwacht dat ik zo snel een instrument zou kunnen bespelen zonder muzikale ervaring

Lara

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2021| Alles over jouw privacy