Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ook wat betreft de specials hanteren we ons principe waar we mee begonnen zijn; we verkopen alleen wat we zelf thuis aan de muur willen hebben hangen en waar we op willen spelen. Zoals de Carvalho banjolele- het geluid van een banjo maar je speelt ‘m als een ukelele. Wij zagen ‘m in Portugal en namen ‘m meteen mee. Een acht-snarige Kala voor dubbel plezier. Niet voor de beginner trouwens, we vinden ‘m cool maar stoeien er ook nog een beetje mee. Let ook even op met de bariton- deze is anders gestemd en hiervoor gebruik je dus andere akkoorden. Hij klinkt wel bijna als een gitaar. Of dan een gitaar met zes snaren maar in het handige formaat van een ukelele voor onderweg.

GRATIS ONLINE BASIS WORKSHOP T.W.V. €25 BIJ AANKOOP VAN EEN UKELELE

Bij elke ukelele die je in onze webshop koopt krijg je de basis workshop online t.w.v. € 25,- gratis van ons. Zodat je ook meteen aan de slag kunt. In 23 filmpjes leggen we je alles uit. Van hoe je je uke vasthoudt, hoe je strumt en hoe je akkoorden maakt. Volg de instructies stap voor stap en voor je het weet speel je je eerste nummer. Bij je ukelele versturen we je een cadeaubon waarmee je de workshop gratis kunt aanschaffen. Je online workshop vind je daarna als je inlogt in je account onder het kopje workshops. 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2021| Alles over jouw privacy