De tenor ukelele is de grootste van de drie.  De sopraan, concert en tenor klinken hetzelfde, ze zijn namelijk allemaal hetzelfde gestemd. Het verschil zit ‘m in het volume, hoe groter de klankkast hoe luider die klinkt. Het verschil daarin zou niet doorslaggevend hoeven zijn, kijk vooral wat je het lekkerst vindt spelen. Heb je grotere handen, heb je sterke handen, heb je al (een beetje) gitaar ervaring, ben je stoer en cool dan is de tenor geschikt voor je.

Hier vind je drie verschillende Carvalho uitvoeringen; de simple is het instapmodel, de classic en traditional zijn net een slag professioneler afgewerkt, wat betreft stemsleutels en binding en dat resulteert in een diepere klank. De Kala is prachtig glossy afgewerkt en de Martin heeft de meest heldere klank. De tenor van de Outdoor Ukelele zit wat maat betreft tussen concert en tenor in, vandaar dat de Outdoor Ukulele maar twee formaten maakt sopraan en tenor. Gemaakt van polycarbonaat en meer dan perfect als je reis ukelele, hij klinkt onverwacht waanzinnig en je gooit ‘m zo in je campervan en laat m op het strand liggen als je een duik neemt en nog druipend van het zeewater speel je zo weer verder.

GRATIS ONLINE BASIS WORKSHOP T.W.V. €25 BIJ AANKOOP VAN EEN UKELELE

Bij elke ukelele die je in onze webshop koopt krijg je de basis workshop online t.w.v. € 25,- gratis van ons. Zodat je ook meteen aan de slag kunt. In 23 filmpjes leggen we je alles uit. Van hoe je je uke vasthoudt, hoe je strumt en hoe je akkoorden maakt. Volg de instructies stap voor stap en voor je het weet speel je je eerste nummer. Bij je ukelele versturen we je een cadeaubon waarmee je de workshop gratis kunt aanschaffen. Je online workshop vind je daarna als je inlogt in je account onder het kopje workshops. 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2022| Alles over jouw privacy