De sopraan ukelele is het originele formaat ukelele. Het is klein, fijn en handzaam. Ondanks dat de naam doet vermoeden klinkt de sopraan niet hoger dan de concert of de tenor uke. Ze zijn namelijk allemaal hetzelfde gestemd en hebben dezelfde klank. Het verschil zit ‘m in het volume, hoe groter de klankkast hoe luider die klinkt. Het verschil daarin zou niet doorslaggevend hoeven zijn, kijk vooral wat je het lekkerst vindt spelen. Heb je kleinere handen en een fijne motoriek of niet zoveel kracht in je handen dan is de sopraan heel geschikt. 

Hier vind je onze Lusitana ukelele van laminaat, drie verschillende Carvalho uitvoeringen; de simple is het instapmodel, de classic en traditional zijn net een slag professioneler afgewerkt, wat betreft stemsleutels en binding en dat resulteert in een diepere klank. De sopraan Outdoor Ukelele is uniek, gemaakt van polycarbonaat, dus de ukelele als je op reis gaat met je rugzak.

GRATIS ONLINE BASIS WORKSHOP T.W.V. €25 BIJ AANKOOP VAN EEN UKELELE

Bij elke ukelele die je in onze webshop koopt krijg je de basis workshop online t.w.v. € 25,- gratis van ons. Zodat je ook meteen aan de slag kunt. In 23 filmpjes leggen we je alles uit. Van hoe je je uke vasthoudt, hoe je strumt en hoe je akkoorden maakt. Volg de instructies stap voor stap en voor je het weet speel je je eerste nummer. Bij je ukelele versturen we je een cadeaubon waarmee je de workshop gratis kunt aanschaffen. Je online workshop vind je daarna als je inlogt in je account onder het kopje workshops. 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2022| Alles over jouw privacy