Tuurlijk samen spelen is fantastisch maar het is ook heel aangenaam vanuit je lievelingsstoel. Onze online workshops hebben dezelfde opbouw als onze live workshops. We gaan er van uit dat je nog helemaal niet bekend bent met de uke. Stap voor stap nemen we je mee tot je je eerste nummer(s) speelt. In 23 filmpjes die je kunt herhalen als je dat wilt, leren we je hoe je je uke stemt, hoe je ‘m vasthoudt, hoe je strumt, hoe je akkoorden maakt en hoe het dan samen een nummer wordt. Omdat we iedereen graag goed op weg helpen krijg je de online basis workshop gratis als je een ukelele bij ons koopt. Na de online of live basis workshop kun je verder met de vervolg workshop die naadloos aansluit. Hierin leer je de meest voorkomende  island strum en toffe nummers als Jolene en een lekker meezing nummer van Adèle. We hebben een SuperStartpakket en een Pro pakket waar je beide online workshops krijgt. Heb je al een ukelele dan kun je natuurlijk de workshop ook los bestellen. Enjoy! en laat ons even weten hoe het gaat!

Je vind je online workshops als je inlogt op je accountpagina onder het kopje ‘workshops’.

Ben je enthousiast en wil je regelmatig les wordt dan lid van het Campfire Collective. Je krijgt om de week een live webinar van verschillende trainers.

webinar

We merken dat er een grote behoefte is om samen te spelen, we zien een gretigheid naar nieuwe nummers, strums en technieken maar we weten ook dat iedereen het druk heeft. Het liefst nodigen we jullie allemaal uit in onze homebase in Bergen maar dat is niet voor iedereen altijd even praktisch. Daarom organiseren we webinars met verschillende trainers en verschillende soorten muziek. Veel pop, Eddie Verder, nu ook kinderliedjes en mantra’s (kijk daarvoor op de speciale mantra pagina). Vanuit je lievelingsstoel, met je uke op schoot vanachter je laptop leer je een nieuw nummer op kampvuurniveau = zo snel mogelijk leren spelen en zingen van een tof nummer. Je speelt live mee en kunt direct vragen stellen (via de chat) als iets niet duidelijk is. Er wordt een opname van de les gemaakt die je kunt kijken als je de live les hebt gemist of als je gewoon een aantal dingen wilt herhalen.

 

 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2021| Alles over jouw privacy