Alles wat we afgelopen jaren hebben geleerd van lesgeven hebben we gebruikt in onze online cursussen en webinars. We hebben een super online workshop ontwikkeld dat naast ons boek verdieping en verheldering geeft; de soundtrack bij het songbook. Hierin leren we je je eerste akkoorden, je eerste nummers en geven je genoeg inspiratie en handvaten om een tijd vooruit te kunnen. Daarna of daarnaast kun je je elk kwartaal inschrijven voor onze Campfire Class; een reeks live webinars van verschillende toffe trainers en muzikanten die je grote hits leren spelen op kampvuurniveau. 

Je vind je online workshops als je inlogt op je accountpagina onder het kopje ‘workshops’.

get uked online workshop

Hier een indruk van de GET UKED WORKSHOP

campfire class membership

Met ons lidmaatschap kunnen we alle mensen die na het leren van de basis in een live workshop of met de Get Uked online workshop, blijven inspireren en enthousiast houden door het leren van nieuwe nummers. Dat doen we met de aller tofste trainers en muzikanten via tweewekelijkse live webinars, specials en opnames van de webinars die je eindeloos kunt terugkijken. 

 

 

cadeaubon

Als je bij ons een ukelele hebt gekocht dan heb je daarbij een cadeaubon gekregen. Stop de online workshop waar je een cadeaubon voor hebt gekregen in je winkelmandje en gebruik de unieke code op je kaart bij het afrekenen. Dan betaal je niks en staat de workshop direct in je account omgeving. Die vind je bovenin de menubalk onder log in en dan naar workshops. Veel plezier! 

 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2022| Alles over jouw privacy