mantras ukulele uked mantra's ukelele

Mantra’s op de ukelele

Met mantra’s op de ukelele komen twee grote liefdes van Liselotte bij elkaar: yoga en muziek. Ze heeft een aantal mantra’s exclusief voor de ukelele bewerkt op een manier dat de beginner ze snel kan spelen, als hartslag en klankkleur onder de melodie van de zang. Met deze basis kun je jezelf begeleiden.

De ukelele is toegankelijker dan het harmonium en neemt een bepaalde lichtheid met zich mee waardoor het mantra zingen makkelijk een onderdeel van je dagelijkse yoga, mindfulness of meditatie beoefening kan worden.

De ukelele is een vriendelijk instrument en de zachte klanken laten veel ruimte voor de zang. De akkoorden geven houvast aan de zang waardoor meerstemmig zingen voor sommigen die daar moeite mee hebben makkelijker wordt.

Doordat de klankkast van de uke tegen je buik rust voel je de muziek en kun je je er nog meer mee verbinden.

mantra op de ukelele

zelf mantra's leren spelen op de ukelele

Magic Mantra Membership

Wil je jezelf begeleiden op de ukelele met het zingen van mantra’s dan zijn er verschillende manieren om dat te leren. Met het Magic Mantra Membership geef je jezelf een jaar de tijd om meer dan 30 mantra’s op verschillende manieren te leren spelen. Van bloedmooi simpel tot al even bloedmooi maar iets ingewikkelder. Je kunt direct vandaag beginnen en in je eigen tempo de muziek eigen maken. Daarnaast kun je een jaar lang meespelen en zingen met een live webinar exclusief voor leden, elke laatste zondag van de maand van 10.00-11.00 uur.

Nu €97 voor een jaar

 

 • Aanbieding! magic mantra membership

  Magic Mantra Membership – ONLINE toegang tot de mooiste mantra’s. Video’s, bladmuziek, inspiratie, tips & tricks. Met live webinars.

  97,00
Mantra workshop  

Ben je nog helemaal niet bekend met de ukelele? Schrijf je dan in voor de mantra workshop in onze homebase in Bergen (nh). Tijdens deze workshop van 2,5 uur maak je kennis met de basis van het mantra’s spelen op de ukelele. Doordat zowel de zang als het spel continu repeteren kun je op een gegeven moment je hoofd uitzetten en blijken je handen het opeens vanzelf te doen. Je leert de basis om simpel mantra’s te kunnen spelen. Je hoeft nog geen ukelele ervaring te hebben, of een ukelele want je speelt op de mooiste volhouten ukelele’s van Uked. Hieronder kun je je inschrijven. En kijk hier voor een impressie van de locatie. Leuk je te zien!

€47 voor een workshop

 

 • Magic Mantras Experience

  Magic Mantra Workshop | zondag 16 januari 2022 | Uked Homebase Bergen (nh)

  47,00
Magic Mantra Experience 

Als je eenmaal begint met mantra’s op de ukelele, wil je meer. Dus gaan we een hele dag mantra zingen en spelen met elkaar! Je zal de magie ervaren van het afstemmen op de groep, met elkaar één stem vormen en door de herhaling sluipen de akkoorden ongemerkt in je vingers waardoor je aandacht meer bij de ervaring dan op de beoefening zal liggen. Je bent volledig verzorgd te gast in onze sfeervolle Uked homebase in Bergen (nh). Kijk hier voor een impressie van de locatie. Na deze bijzondere dag ga je naar huis met muziek in je hoofd, in je hart en in je vingers en ook gewoon heel praktisch, op papier! Bij inschrijving ontvang je (op de dag zelf) het mantra-album On our way van Liselotte helemaal gratis. Schrijf je hieronder in voor de eerstkomende Mantra Experience. Leuk! 

€127 voor een dag

 

 • uitverkocht

  Magic Mantra Experience | Vrijdag 29 oktober 2021 | Uked homebase te Bergen (nh)

  127,00

magic mantra's op CD en Spotify

CD ON OUR WAY – Magic Mantras van Liselotte Goed

Vijf betoverend mooie mantra’s om luisterend van te genieten, om vanuit je hart samen te zingen of om lekker mee te spelen op je uke. Originele muziek met eeuwenoude heilige Sanskriet teksten uitgevoerd door Liselotte Goed op de ukelele en zang in een waanzinnige mooie samenwerking met gitarist en producent Laurens Joënsen. 

Bij de CD zit een boekje met de ukelele akkoorden om simpel mee te spelen. Maar heb je nou helemaal geen cd meer, dan kun je het boekje ook downloaden en naar het album luisteren op Spotify.

 

 

Luister hier naar vijf fragmenten van de CD/EP On Our Way – Magic Mantra’s van Liselotte Goed

magic mantra's in de pers

Exclusief voor abonnees van Yogatv heeft Liselotte 3 mantra’s opgenomen. Kijk hier naar een van de opnames.

Yoga international magic mantras
Yoga international magic mantras

Oh en vergeet niet ook even het enthousiaste stuk te lezen dat in Yoga International  verscheen van de hand van journaliste en yogini Cathelijne Esser die kwam meedoen aan de mantra workshop bij ons.

Libelle columniste Elise van der Velde deed mee aan een mantra-workshop samen met een vriendin en schreef hier een column over. Je leest ‘m hier.

Zojuist werd ik wakker met ‘Govinda’  in mijn hoofd. En dat is een goed teken! Ik heb een fantastische dag gehad en genoten van begin tot het eind. Mooie mantra’s geleerd, die zelfs voor de beginner al heel bruikbaar zijn. Jullie manier van overbrengen vind ik heel prettig. Rustig de tijd nemend, humor en persoonlijke aandacht voor iedereen. Chapeau! Ik heb veel meer geleerd dan ik gedacht had te leren in één dag. Super! En ik kijk nu al uit naar wat er nog meer komt.

Marjo

Was vrijdagochtend met mijn moeder bij jullie mantra workshop en wilde nog even zeggen hoe leuk ik het vond! heb er echt van genoten en meteen ‘s avonds al met vriendinnen rond een vuurtje de eerste mantras gezongen en met ukelele begeleid. Joepie! word er echt blij van. Lieve groet.

Roos

Fantastisch oefenmateriaal om mijn ‘repertoire’ (dat nog niet zo groot is, want ik speel nog maar net) mee uit te breiden! En omdat er verschillende strums en tokkelpatronen worden aangeboden, kan ik hier voorlopig nog wel mee vooruit. Ik kende nog niet alle mantra’s, dus de filmpjes die er bij zitten zijn ook erg handig! Lekker compleet en overzichtelijk allemaal!

Yoganina

Yogadocent

Graag wilde ik jullie nog even laten weten dat ik de Magic Mantra Experience heel erg fijn vond. De dag was jullie warmte, enthousiasme en hoe jullie zelf genieten van de ukelele en dit graag over willen brengen al erg voelbaar, wat me inspireerde. Mooi hoe jullie elkaar aanvullen en in een korte tijd voor veiligheid en verbondenheid kunnen zorgen in een groep. Het gaf mij vertrouwen en nu veel zin om verder met uke te gaan experimenteren en spelen!
Wilma

Kinderyoga docente

Samen met de workshop mantra zingen op je uke van afgelopen vrijdag (was leuk!) èn de uke die ik heb aangeschaft èn de toegang tot de online workshop heb ik het gevoel dat ik veel uke voor mijn geld heb gekregen. Ik ben helemaal blij!

Bianca

Yogadocente

Het mooie van het Magic Mantra Membership vind ik dat je een schatkistje aan het vullen bent met magie en die kun je voor jezelf en voor een andere op het juiste moment tevoorschijn toveren door de mantra’s te laten klinken. Soms troostend, soms om bij te dansen, soms gewoon omdat het je hart opent!

Blanche

Oprichter B.Harmony

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2021| Alles over jouw privacy