mantras ukulele uked mantra's ukelele

Mantra’s op de ukelele

Met mantra’s op de ukelele komen twee grote liefdes van Liselotte bij elkaar: yoga en muziek. Ze heeft een aantal mantra’s exclusief voor de ukelele bewerkt op een manier dat de beginner ze snel kan spelen, als hartslag en klankkleur onder de melodie van de zang. Met deze basis kun je jezelf begeleiden.

De ukelele is toegankelijker dan het harmonium en neemt een bepaalde lichtheid met zich mee waardoor het mantra zingen makkelijk een onderdeel van je dagelijkse yoga, mindfulness of meditatie beoefening kan worden.

De ukelele is een vriendelijk instrument en de zachte klanken laten veel ruimte voor de zang. De akkoorden geven houvast aan de zang waardoor meerstemmig zingen voor sommigen die daar moeite mee hebben makkelijker wordt.

Doordat de klankkast van de uke tegen je buik rust voel je de muziek en kun je je er nog meer mee verbinden.

mantra op de ukelele

zelf mantra's leren spelen op de ukelele

Magic Mantra Membership

Wil je jezelf begeleiden op de ukelele met het zingen van mantra’s dan zijn er verschillende manieren om dat te leren. Met het Magic Mantra Membership geef je jezelf een jaar de tijd om meer dan 30 mantra’s op verschillende manieren te leren spelen. Van bloedmooi simpel tot al even bloedmooi maar iets ingewikkelder. Je kunt direct vandaag beginnen en in je eigen tempo de muziek eigen maken. Daarnaast kun je een jaar lang meespelen en zingen met een live webinar exclusief voor leden, elke laatste zondag van de maand van 10.00-11.00 uur.

Nu €97 voor een jaar

 

Magic Mantra Pakket

Speciaal voor jou als yogi of mantra-liefhebber hebben we een mantra-pakket samengesteld waarbij je een prachtige concert ukelele ontvangt en onmiddellijk toegang krijgt tot het Magic Mantra Membership tegen een mooie korting.  De concert ukelele die je in het mantra-pakket ontvangt is niet zomaar een ukelele, maar een echte mantra-ukelele. De klankkast van deze uke is namelijk voorzien van palo santo, ook wel heilig hout genoemd en dat zorgt voor een heerlijke geur. Palo santo kun je branden als wierook en heeft een heilzame werking bij allerlei klachten, maar wij houden met name van de ongebrande geur. Een geur die je bovendien goed aardt en dat is precies wat je nodig hebt als je gaat mantra-zingen. De ukelele is gemaakt in Portugal in het comfortabele formaat: de concert. Mooi handzaam en licht om te spelen.

Happy Spirit Days Festival 

10, 11 En 12 juni vindt het Happy Spirit Days Festival plaats in Laren. Daar is Uked op vrijdag en zaterdag aanwezig en geeft een aantal mantra-workshops. Ook heb je er de gelegenheid live de mooiste mantra-ukelele’s te bespelen en te bewonderen. Koop hier alvast je tickets en kom fijn meedoen. Welkom!

mantra ukelele workshop
Magic Mantra Workshops Bergen (nh)
Deze zomer komt Liselotte van Uked naar Moon Yoga Club Bergen om je mantra’s te leren spelen op de ukelele. Heb je plezier in het zingen van mantra’s of ben je er nieuwsgierig naar? En hoe leuk zou het zijn als je jezelf zou kunnen begeleiden? Ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden leer je in een paar uur tijd je eerste mantra op de ukelele spelen.
 
Dag 1 is geschikt voor de beginnende speler, dag 2 zoeken we meer de verdieping op en zijn ook meer gevorderde spelers welkom. Boek beide dagen, ontvang je € 47 korting en betaal je maar € 147 ipv € 194. Schrijf je in rechtstreeks bij Moon Yoga Bergen. Klik hiervoor op de links.


Dag 1 | DE KENNISMAKING | zaterdag 16 juli a.s. van 12.00 – 16.30 uur
In 1 dag leer je de basis en speel je binnen een uur je eerste mantra. Wij zorgen voor prachtige Portugese instrumenten dus je hoeft nog niets te kunnen en niets mee te nemen. Stap-voor-stap word je op weg geholpen en doordat de akkoorden en de tekst van mantra’s zich herhalen, sluipt de muziek ongemerkt in je vingers. Na deze dag kun je zelfstandig verder om op eenvoudige manier jezelf te begeleiden op de ukelele met het zingen van een aantal mantra’s, ook zonder enige muzikale voorkennis. 

Dag 2 | DE VERDIEPING | zaterdag 17 september a.s. van 12.00 – 16.30 uur
Tijdens dag twee gaan we de verdieping in. Ideaal als vervolg op dag 1 of als je de basis van Ukelele al in de vingers hebt. Hierin leert Liselotte je nog meer eenvoudige technieken om je spel uit te breiden. Deze dag sluit naadloos aan op de kennismaking. Ook op deze dag verzorgt Uked de instrumenten en ook voor deze dag heeft Liselotte een aantal prachtige mantra’s voor ukelele vertaald en met een paar akkoorden en technieken meer breid je je mantra repertoire aanzienlijk uit. Zo ga je zingend en met een grote lach op je gezicht je eigen mantra’s (en groepen begeleiden). En wij weten wat je meeneemt op vakantie en naar het kampvuur!

€ 97 losse workshop of € 147 voor beide dagen

magic mantra's op CD en Spotify

CD ON OUR WAY – Magic Mantras van Liselotte Goed

Vijf betoverend mooie mantra’s om luisterend van te genieten, om vanuit je hart samen te zingen of om lekker mee te spelen op je uke. Originele muziek met eeuwenoude heilige Sanskriet teksten uitgevoerd door Liselotte Goed op de ukelele en zang in een waanzinnige mooie samenwerking met gitarist en producent Laurens Joënsen. 

Bij de CD zit een boekje met de ukelele akkoorden om simpel mee te spelen. Maar heb je nou helemaal geen cd-speler meer, dan kun je het boekje ook downloaden en naar het album luisteren op Spotify.

 

 

Luister hier naar vijf fragmenten van de CD/EP On Our Way – Magic Mantra’s van Liselotte Goed

magic mantra's in de pers

Exclusief voor abonnees van Yogatv heeft Liselotte 3 mantra’s opgenomen. Kijk hier naar een van de opnames.

Yoga international magic mantras
Yoga international magic mantras

Oh en vergeet niet ook even het enthousiaste stuk te lezen dat in Yoga International  verscheen van de hand van journaliste en yogini Cathelijne Esser die kwam meedoen aan de mantra workshop bij ons.

Libelle columniste Elise van der Velde deed mee aan een mantra-workshop samen met een vriendin en schreef hier een column over. Je leest ‘m hier.

Zojuist werd ik wakker met ‘Govinda’  in mijn hoofd. En dat is een goed teken! Ik heb een fantastische dag gehad en genoten van begin tot het eind. Mooie mantra’s geleerd, die zelfs voor de beginner al heel bruikbaar zijn. Jullie manier van overbrengen vind ik heel prettig. Rustig de tijd nemend, humor en persoonlijke aandacht voor iedereen. Chapeau! Ik heb veel meer geleerd dan ik gedacht had te leren in één dag. Super! En ik kijk nu al uit naar wat er nog meer komt.

Marjo

Was vrijdagochtend met mijn moeder bij jullie mantra workshop en wilde nog even zeggen hoe leuk ik het vond! heb er echt van genoten en meteen ‘s avonds al met vriendinnen rond een vuurtje de eerste mantras gezongen en met ukelele begeleid. Joepie! word er echt blij van. Lieve groet.

Roos

Fantastisch oefenmateriaal om mijn ‘repertoire’ (dat nog niet zo groot is, want ik speel nog maar net) mee uit te breiden! En omdat er verschillende strums en tokkelpatronen worden aangeboden, kan ik hier voorlopig nog wel mee vooruit. Ik kende nog niet alle mantra’s, dus de filmpjes die er bij zitten zijn ook erg handig! Lekker compleet en overzichtelijk allemaal!

Yoganina

Yogadocent

Graag wilde ik jullie nog even laten weten dat ik de Magic Mantra Experience heel erg fijn vond. De dag was jullie warmte, enthousiasme en hoe jullie zelf genieten van de ukelele en dit graag over willen brengen al erg voelbaar, wat me inspireerde. Mooi hoe jullie elkaar aanvullen en in een korte tijd voor veiligheid en verbondenheid kunnen zorgen in een groep. Het gaf mij vertrouwen en nu veel zin om verder met uke te gaan experimenteren en spelen!
Wilma

Kinderyoga docente

Samen met de workshop mantra zingen op je uke van afgelopen vrijdag (was leuk!) èn de uke die ik heb aangeschaft èn de toegang tot de online workshop heb ik het gevoel dat ik veel uke voor mijn geld heb gekregen. Ik ben helemaal blij!

Bianca

Yogadocente

Het mooie van het Magic Mantra Membership vind ik dat je een schatkistje aan het vullen bent met magie en die kun je voor jezelf en voor een andere op het juiste moment tevoorschijn toveren door de mantra’s te laten klinken. Soms troostend, soms om bij te dansen, soms gewoon omdat het je hart opent!

Blanche

Oprichter B.Harmony

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2022| Alles over jouw privacy