Selecteer een pagina

Versimpel je leven, leer ukelele spelen!

Onze missie is om muziek voor iedereen toegankelijk te maken en de ukelele is daar het ideale instrument voor. Het is laagdrempelig, vergevingsgezind en faalangstvrij. We houden het graag simpel voor de beginner en interessant voor de wat gevorderde speler. Maar perfect hoef je nooit te worden. We stomen je klaar voor het kampvuur en niet voor het conservatorium. 

Eenvoudig

De ukelele is een ideaal opstap instrument voor de gitaar, of een afstap instrument als je voor gitaar niet de tijd hebt. 
Je kunt jezelf begeleiden bij het zingen, het is veel goedkoper en makkelijker dan een gitaar en je neemt ‘m zo overal mee naar toe.

Ukelele spelen

 Inmiddels hebben we al duizenden mensen uked gemaakt en weten wij precies hoe we het jou kunnen leren. Stap voor stap nemen we je mee van je eerste akkoord tot je eerste nummer, totdat je klinkt als een pro. Ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Het beste wat we te geven hebben staat in ons boek in combinatie met de Get Uked workshop. Binnen een weekend speel je je eerste toffe nummer. Met BIG SMILE garantie!  

Ukelele kopen

Wij verkopen alleen instrumenten, geen speelgoed. Daarom importeren wij rechtstreeks de mooiste handgemaakte ukeleles uit Portugal en we zijn dealer van de beste merken zoals Martin&Co, Outdoor Ukulele, Kala en Flight.  Je kunt ze bestellen in onze webshop.

Voor advies kunnen we altijd bellen, we helpen je graag. Laat je naam, telefoonnummer en vraag achter in het contactformulier en we bellen je terug.  Bij ons heb je het gemak van een webshop met de service van een speciaalzaak.

€25 Korting op elke ukelele van Uked

Het beste wat we je te geven hebben is ons Get Uked Super Startpakket, met ons boek, online training en onze bestseller ukelele. Als je liever een andere ukelele hebt krijg je direct €25 kassakorting, op elke ukelele uit onze webshop samen met aanschaf van het Get Uked Lespakket. We helpen je namelijk graag goed op weg!

Team Uked

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

We maken je graag uked, met ons Get Uked super start pakket maar laten je daarna niet vallen. Je kunt om de week les krijgen van de allertofste trainers en muzikanten die je in een uur tijd een bekend nummer op kampvuurniveau leren spelen (= zo snel mogelijk + zoveel mogelijk plezier). Klik op het product voor meer informatie. 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Je kunt in alle rust ukelele leren spelen met onze online Get Uked workshop. Meer dan 50 heldere en professionele filmpjes die je de basis, het vervolg en pro-tips leren. Af en toe, op totaal onregelmatige basis, geven we ook een live workshop. Hierin leren we je in twee uur de basis en speel je je eerste toffe nummer, ook als je geen enkele muzikale ervaring hebt. Of een hele slechte ervaring 🙂 We zoeken hiervoor de leukste plekken uit in Nederland, op eigen initiatief en op uitnodiging.

Voor nu staat deze workshop op camping Bakkum op de planning.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

 

uked gezien in:

Like en volg ons op Facebook en Instagram  en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe workshops, aanbiedingen, leuke filmpjes die ons opvallen en andere berichten die we graag delen. 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2022| Alles over jouw privacy